Обмін авто у 2021 році: які етапи, мінуси та плюси, де знайти кращу пропозицію

Обмін авто у 2021 році майже не відрізняється від того, який був у 2020. Технології стали зручнішими, етапи простішими, а механізми швидшими. Масові локдауни вже не зупиняють роботи Сервісних центрів, тому переоформити машину вже не так складно та проблемно. Більшість українців обирають поступовий обмін авто, тобто спочатку починають продавати машину, а вже після шукати транспортний засіб для придбання собі. Також не мала частка громадян обирає обмін авто на майданчику, тобто швидкий та безпечний варіант. Варто оглянути обидва методи та визначитись з найкращими й найгіршими сторонами шляхів обміну авто.

       Обмін авто поступовий історично вважається класичним методом, тому що вважається найпростішою формою переоформлення. Також цей метод не потребує звертання до третіх осіб або компаній, тому що продати машину та купити іншу можна без додаткової ланки. Першочергово типовий українець реєструє акаунт на сайті-ринку, створює оголошення про свою машину з фотографіями та описом, вказує вартість та чекає на потенційних покупців. Далі дзвінки, повідомлення, зустрічі та продаж машини. Тільки-но це закінчилось, потрібно розпочинати пошук та оформлення іншого транспортного засобу. Цей класичний метод хоч і здається простим, проте може затягнутись на місяці нескінченних зустрічей та торгів, спілкування з перекупниками та шахраями, можливість бути ошуканим через незнання.

      Обмін авто на майданчику у 2021 році більш безпечний та швидкий, ніж самостійний. Можна виконати обмін авто за 1 добу, якщо оглянути асортимент та оцінити машину на майданчику для швидкого викупу. Також компанії можуть запропонувати оформити розстрочку на дорожчу модель, так можна отримати новішу машину з поступовою оплатою у наступні місяці. Процес швидкий, тому що компанія пропонує викуп за своєю ціною або комісію 110-115% з пошуком покупця компанією. Далі оформлення також займає небагато часу, тому що асортимент майданчиків можна оглянути дуже швидко.

       Відома компанія ПланетАвто, яка понад 16 років пропонує машини для оформлення в розстрочку, також не перший рік пропонує обмін авто. На сайті PlanetAvto можна самостійно оцінити транспортний засіб, оглянути асортимент з 30 майданчиків онлайн, залишити заявку на консультацію або поставити питання онлайн чату ПланетАвто. Оформити обмін авто з розстрочкою на ПланетАвто можна вже на цьому тижні.